Tuesday, April 25, 2017

Naaritsapäev loomaaias.

Meie siin! 

Asume kohe asja kallale! Me Hannesega käisime pühapäeval loomaaias naaritsaid kaemas.  Ajasime raadiosaatjaga üht ülesöönd isendit taga ja piilusime sinna, kuhu muidu piiluda ei lubata.

Kes on kivi all elanud ja veel ei tea, siis euroopa naarits on üks ohustatumaid liike ja ilma hääde inimeste sekkumiseta oleks lugu.. hmm.. veel kurvem kui praegu. Ma ei hakka väga pikalt sellel teemal plädisema (kuigi võiksin, sest nad on nii hinge pugenud). Lutreola lehel SIIN on infi nii et oioioii kui palju. Sealt pääseb ka e-poodi (kaup loomaaias koha peal ka olemas). Meie ostsime eelmise aasta jääkarupäeval endale naaritsa pildiga pajalapi (reeturid, ma tean!) ja andsime pisikese panuse liigi säilimiseks. 

Mina tahan edaspidi ka sellesse panustada ja tegin plaani, et kui müün oma T6rukese asju, siis iga kümnenda asja kasumi (selle, mis maksudest ja materjalist üle jääb) annan naaritsatele. Ja siis loobusin sellest plaanist. Tegin uue plaani: iga kümnenda asja kasumi annan naaritsatele JUHUL KUI enda ja Elise ja oma kõige lemmikuma pisikiskja Kiira kõhud täis on. Vaatame, kui palju krabisevat aasta lõpuks neile nunnudele koguneb. 


Ja nüüd kõik LUTREOLA poodi shoppama!

No comments:

Post a Comment

Jälgi meid ka edaspidi