Tuesday, March 28, 2017

Sein

Aloha!


Meil saab varsti 2 aastat oma korteris elatud ja kuigi me oleme siin enda ja Elise tubades pääääris palju ära teinud, on mind koguaeg vägaväga häirinud elutoa kollane värv. Oleks siis ainult elutuba- üsnagi avatud köök ja esik ja väike koridori moodi asi, mis viib teistesse tubadesse.. No kõik oli kollane. Öäkk. Totaalne üleküllus. Köök ja esik sai siin eelmine aasta valgega üle võõbatud, nüüd lõpuks sai elutuba ka kenaks.

Nagu ikka, siis ma "enne" piltides ei ole väga osav.


 Viimasel hetkel ühe õnnetu klõpsasin ikka ära. Sellel pildil polegi see kollane nii kollane kui kollane ta tegelikult oli.

Kui värv seina sai, siis keegi tark leht fb-s jälle just postitas, et miks ei tasuks elamises halliga liialdada. Hmm. Ups!


Diivanitagune sein sai tumehall. Kui kollasega ei tahtnudki eriti kuhugi midagi riputada ega sättida, siis lage hall sein lausa karjub millegi järele.  Ja käele kõige lähemal oli parasjagu vastvalminud unenäopüüdja. Elutuppa mitte just väga vajalik, aga täidab kenasti selle suure häiriva tühjuse ära ja on tegelikult ikka hullumoodi ilus ka. Kunagi teen midagi muud sinna.



Minu käsitöönurk asub ka praegu elutoas. Lihtsalt sellepärast, et seal on täpselt õige kõrguse peal kruvi. Kui mul just midagi pooleli ei ole, siis ripub seal mingi ASI, mille ma ise pildiraamidest ümber monteerisin. Sein ise on helehall (kõik seinad elutoas peale diivaniseina on helehallid). Juhtus nii, et see riputis ise on samades värvides, mis diivanisein (tumehall) ja köök ja esik (valged). Et kenasti seob kõik kuidagi omavahel.

 


 Telekaseinaga peab midagi veel ette võtma. Juhtmed peitma, linnupuuri kuidagi esile tooma (värvima) ja sinna mingi taime pistma.


Printer ootab, et meie tuppa saaks töönurk, igale poole kuhjatud lauamängud ootavad, et Elis kasvaks ja ma saaksin nad rahuliku südamega sinna riiulitele tagasi panna, kus praegu tita tudub. Teleka alla peavad asjad parema lahenduseni jääma, sest riiul on tagant avatud ja kui see tihkelt dvd-sid ja mänge täis ei ole, siis seikleb Kiira jälle juhtmete vahel. 

Köök paistab piltidel NIIIIII kitsas. No ma ei teagi- eks ta ikka omajagu kitsas ongi, aga samas köögis toimetades ei ole kitsas. No kui üksi toimetada :D   . Vähemalt ei ole kollane.


 Ja hiljuti sodisin ma ühe seina täis. See on siis teiselt poolt kööki tehtud. Paremale jääb elutuba, vasakule köök. Ehk siis see on natuke esiku, natuke köögi, natuke elutoa lett. 



Ja elutoast teistesse tubadesse läheb ka nüüd helehall koridor.


Ja ringiga diivaniseina juures tagasi. 

Praegu avastasin, et esik jäi fotodelt välja, aga pole hullu. Sealne sein ka üsna tühi ja lähiajal võtan sellega midagi ette, siis on mida näidata jälle.

PS! Kui juba kaamera käes, siis sai niisama pilti ka tehtud!



Mis on esimesel pildil valesti? Mitte midagi! Ma viimasel ajal ei viitsi kodus väga sokkide pärast muretseda- kes ikka näeb! AA jaa. Need kes mu blogi loevad :S 

Elisest oli mitu nunnukat pilti. Selja tagant tehtud pilt võitis konkursi ainult selle pärast, et selja tagant on kleidike puhas, kõhu peal ilutseb kohupiim ja ma ei taha meie räpakust siin kõigile näidata. (Ja ometi räägin  sellest suure suuga, siis oleks ju võinud juba pildi panna.) Oh nohh!

No ja Kiira on niisama nii ilus loom ja lõpuks sain selle pildile ka. Tavaliselt püüan heal juhul sabaotsa pildile.

1 comment:

Jälgi meid ka edaspidi