Thursday, February 25, 2016

Hull hajameelsus, Kadriorg ja Elis Tamm

Kõigepealt asjast. Oma hajameelsuses lendan muudkui esmaspäevadest mööda. Nii on juba mitu esmaspäeva täitsa blogivabad olnud. Oh well..
Hajameelsus lööb välja ka kõiges muus. Täna võtsin sõrmuse paariks hetkeks ära,hiljem rändas see valesse sõrme, unustan, miks ma näiteks magamistuppa läksin, aga täitsa totu hetk tekkis eile.
Lugesin MissEllie's blogist postitust ilunippide kohta ja mõtlesin ära proovida šampooni ja palsami vastupidise kasutamise. Enne palsam, siis šampoon. Enamus palsameid jätab mu juuksed rõvedaks, ükskõik kui palju ma pärast ei loputaks. Tundus siis idee täitsa mõistlik. Mätsisingi palsami pähe ja hüppasin pesema. Meil Kessuga paar plaani- mõtlesin nendele, laulsin, mõnulesin, loputasin palsami välja ja alles föönitades vaatasin, et midagi nagu valesti, juuksed kleepuvad ja üldse mitte puhtad. No ei saagi ju olla, kui neid ei pese. Oehh! Hajameelne või siis lihtsalt blond või veidi veider.

Sujuv üleminek presidendiballile. Kõige ilusamad, ekstravagantsemad ja lausa inetud kleidid. Mnjahh, keda kotib? Meie käisime eile Kadriorus jalutamas :)  Vesika grillist paar burksi, kalliks saanud Torupilli Selver, luigetiik ja mälestused. Tahtsin veel Vesivärava kohvikust midagi magusat kaasa osta (igatsen nende kastanikooke), aga hull hajameelsus ajas mu hallid ajurakud nihu ja nii need kalorid sisse õgimata jäidki. Aga nägime Teet Margnat ja jalutasime vanast elukohast mööda. Nii palju mälestusi. :) 

Ja tagasi MissEllie juurde. Leidsin ta blogi isiku enda järgi- nimelt on ta meie pisipiiga nimekaim. Või siiski vist õigem öelda, et meie Elis Tamm on tema nimekaim? Igaljuhul jälgin nüüd tema blogi ja siiani meeldib.

Nüüd dilemma: TV6 ja Ragnar Klavan või FOX ja Kaks pool meest? Vist ei õnnestu eriti kumbki- hoopis pisike armas Elis ja piimapudel. Mu neiu vajab mind!!

Esmaspäevani sõbrad?


No comments:

Post a Comment

Jälgi meid ka edaspidi